Еднолицев матрак Relax Classic

Ядрото на този матрак е от еднолицева сърцевина с вградена дървена рамка от иглолистна дървесина и класически пружинен пакет тип Bonell от висококачествена стомана, обкрайчен със стабилизираща шина и дунапренени елементи.

Стабилизиращата шина, като най – важния детайл в пружинния пакет, допринася за изключителната му стабилност по време на експлоатационния период.

Добавения иглонабит латексиран филц се грижи за изолацията на пружинния пакет от човешкото тяло.

Така произведения пружинен пакет осигурява добри ортопедични характеристики на матрака.За прошивката на матрака е използвана висококачествена Жакардова дамаска прошита с нетъкан текстил Spunbond, полиуретан и полиестерна вата с памучни влакна.Моделът е снабден с вентилационни клапи, помагащи за идеалната вентилация на матрака. По този начин не се дават предпоставки за развитие на бактерии и микроорганизми.

Категории: Стоки за дома, Матраци

Намерете в: МАТРАЦИ РЕЛАКС


Да Не

Подобни продукти и услуги

Медицинска подложка

Матрак Relax Malibu

Матрак Relax Caprice

Матрак Relax Sandwich cocos

Матрак Relax Sandwich latex

Матрак Relax M Foam

Матрак Relax Baby 2

Подматрачна рамка Стандарт

1 2 3 4 ... 13 14 15 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...